Соус з яловичини з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
У цього приголомшливого, неймовірно смачного і ароматного страви є багато різних назв, зокрема, в південній частині Росії густий і наваристий суп з яловичини називають соусом, давайте приготуємо його.
Це дуже смачне блюдо поширене в багатьох країнах, тому і назва у такого супу завжди різний в залежності від регіону, де його готують. Я хочу запропонувати вам південно-російський варіант і розповісти, як зробити соус з яловичини з картоплею. Відмінною рисою такої страви є те, що перед тим як покласти м'ясо з іншими інгредієнтами в каструлю, його обсмажують на олії і тільки потім варять. В результаті суп виходить дуже густий, наваристий і ароматний, він ідеально підійде для сімейного обіду або вечері і сподобається всій вашій родині. Так що порадуйте їх таким відмінним блюдом і приготуйте соус з яловичини з картоплею в домашніх умовах, адже зробити це простіше простого.
- Яловичина - 400-500 грам
- Картопля - 8-10 штук (невеликі бульби)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки(1 - в бульйон, 1 - в суп)
- Морква - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1/4 склянки
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, зелень сушена)
- Зелень свіжа подрібнена - 2 чайних ложки (для подачі)
- Сіль - За смаком