Соус для яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Соуси підкреслюють оригінальний смак страви і індивідуальність. Вони надають насичений аромат і неповторний смак. Дуже смачно подавати м'ясо з різними соусами.
Приготувати соус до м'яса зовсім нескладно, але ось смак готового продукту він покращує значним чином. М'ясо стає ароматним і навіть більш м'яким. Дивіться рецепт, як приготувати соус для яловичини з червоним вином. Такий соус прикрасить будь-який стіл і зробить честь будь-якій господині.
- Бульйон яловичий - 250 мілілітрів
- Червоне вино - 125 мілілітрів
- Цукор коричневий - 2 чайних ложки
- Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
1
Налийте в каструлю бульйон і кип'ятіть, поки об'єм не зменшиться в два рази.
2
Додайте вино, цукор і оцет. Продовжуйте готувати, поки обсяг знову не зменшиться.
3
Приправте сіллю і перцем.
4
Смачного!