Рецепт Соус для яловичини фото

Соус для яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси , До м'яса
Кількість порцій: 1
Час приготування: 25 хв.

Соуси підкреслюють оригінальний смак страви і індивідуальність. Вони надають насичений аромат і неповторний смак. Дуже смачно подавати м'ясо з різними соусами.

Опис приготування:

Приготувати соус до м'яса зовсім нескладно, але ось смак готового продукту він покращує значним чином. М'ясо стає ароматним і навіть більш м'яким. Дивіться рецепт, як приготувати соус для яловичини з червоним вином. Такий соус прикрасить будь-який стіл і зробить честь будь-якій господині.

  • Бульйон яловичий - 250 мілілітрів
  • Червоне вино - 125 мілілітрів
  • Цукор коричневий - 2 чайних ложки
  • Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
1
Налийте в каструлю бульйон і кип'ятіть, поки об'єм не зменшиться в два рази.
2
Додайте вино, цукор і оцет. Продовжуйте готувати, поки обсяг знову не зменшиться.
3
Приправте сіллю і перцем.
4
Смачного!

Схожі рецепти