Рецепт Соус до риби фото

Соус до риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Вершкове масло, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси, До риби

Деякі види рибки після смаження залишаються трохи сухуватими. Саме тому корисно знати, як приготувати соус до риби, а ще краще - кілька видів соусів. Цей готується на основі вина.

Найчастіше я подаю саме цей соус до білої смаженої риби в клярі. Мені здається, що для червоної риби більше підходять соуси на основі вершків. Хоча ви, звичайно, вільні пробувати різні варіації.

Якщо хочете, можете також спробувати додати в соус мед.

  • Вино біле сухе - 400 мілілітрів
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Каперсами - 2 Ст. Ложки
  • Luk-salotų - 2-3 штук
  • Кріп - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
соус до риби - фото крок 1
Подрібніть цибулю і обсмажте його на невеликій кількості рослинного масла близько 12-15 хвилин.
соус до риби - фото крок 2
Додайте вино.
соус до риби - фото крок 3
Через 15 хвилин почніть потроху додавати вершкове масло. Коли масло додано, зніміть з вогню.
соус до риби - фото крок 4
Додайте каперси, подрібнений кріп, сіль і перець за смаком.
соус до риби - фото крок 5
Гарненько перемішайте соус - і все готово, можна подавати його до рибку.

Схожі рецепти