Рецепт Соус до риби фото

Соус до риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершкове масло , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , До риби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Деякі види рибки після смаження залишаються трохи сухуватими. Саме тому корисно знати, як приготувати соус до риби, а ще краще - кілька видів соусів. Цей готується на основі вина.

Опис приготування:

Найчастіше я подаю саме цей соус до білої смаженої риби в клярі. Мені здається, що для червоної риби більше підходять соуси на основі вершків. Хоча ви, звичайно, вільні пробувати різні варіації.

Якщо хочете, можете також спробувати додати в соус мед.

  • Вино біле сухе - 400 мілілітрів
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Каперсами - 2 Ст. Ложки
  • Luk-salotų - 2-3 штук
  • Кріп - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
соус до риби - фото крок 1
Подрібніть цибулю і обсмажте його на невеликій кількості рослинного масла близько 12-15 хвилин.
соус до риби - фото крок 2
Додайте вино.
соус до риби - фото крок 3
Через 15 хвилин почніть потроху додавати вершкове масло. Коли масло додано, зніміть з вогню.
соус до риби - фото крок 4
Додайте каперси, подрібнений кріп, сіль і перець за смаком.
соус до риби - фото крок 5
Гарненько перемішайте соус - і все готово, можна подавати його до рибку.

Схожі рецепти