Соус до чіпсів «Начос»
(покроковий рецепт з фото)
Як же мій чоловік і я любимо похрумтіти який-небудь закускою увечері після роботи. Але зазвичай не завжди в розпорядженні достатньо часу, щоб щось приготувати, зате можна купити начос і зробити соус.
Хочу поділитися з вами дуже вдалим рецептом того, як приготувати соус до чіпсів "начос", це буде легендарний гуакамоле. Мексиканська кухня підійде для тих, хто любить все гостріше. А ми саме так і любимо, тому я із задоволенням зробила цю заправку. Її варіантів придумано багато. Цей же - один з класичних в даній кухні.
- Авокадо - 0, 5 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Помідор - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка - 1 пучок
- Спеції - За смаком
- Гострий мелений перець - За смаком
Авокадо промийте і наріжте шматочками довільної форми і розміру. Те ж саме зробіть і з очищеним цибулею.
Промиту петрушку і очищений часник подрібніть.
З лимона вичавіть сік.
Всі нарізані інгредієнти і сік змішайте в блендері. Подрібніть їх до консистенції кашки. Додати сіль, поперчіть і додайте спеції.
Окремо наріжте невеликими шматочками помідор.
Одержаний гуакамоле змішайте з помідором. Регулюйте гостроту по своєму смаку. Приємною дегустації!