Рецепт Соус «сальса» для начос фото

Соус «сальса» для начос
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі, Помідор, Цибуля
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На полуденок, На швидку руку
Соуси, Сальса

Соус - універсальна добавка до страви, однак важливо знати, що і з чим подавати. Сьогодні вашій увазі пропоную варіант, як приготувати соус "сальса" для начос. Відмінна закуска вийде!

Цей соус відмінно підійде в якості закуски для начос або для інших страв. Основою соусу є запечені овочі, які подрібнюють до однорідності. Він стане відмінним доповненням і додасть страві незабутні аромат і пікантність. Готується все досить просто і швидко. Отже, приступаємо!

  • Braai - 1 пучок
  • Оливкова олія - 30 мілілітрів
  • Мелений перець - За смаком
  • Лимонний сік - 100 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибулина - 1 штука
  • Перець чилі - 1 штука
  • Помідори - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
соус
1. Готуємо всі складові нашого майбутнього страви, овочі миємо й очищаємо.
соус
2. Перець розрізаємо, виймаємо з нього насіння. Всі овочі нарізаємо великими шматками. Складаємо все в форму для випічки і поливаємо оливковою олію. Всі ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на п'ятнадцять хвилин.
соус
3. Виймаємо форму з духовки, чекаємо до охолодження овочів. Очищаємо помідори від шкірки. Овочі перекладаємо в блендер і подрібнюємо, щоб відчувалися великі шматочки.
соус
4. У суміш додаємо лимонний сік, оливкова олія. Солимо і перчимо. Ретельно перемішуємо.
соус
5. У готовий соус додаємо рубану кінзу, відправляємо його в холодильник на 1 час. Подаємо соус в маленькій піалі.

Схожі рецепти