Соус «сальса» для начос
(покроковий рецепт з фото)
Соус - універсальна добавка до страви, однак важливо знати, що і з чим подавати. Сьогодні вашій увазі пропоную варіант, як приготувати соус "сальса" для начос. Відмінна закуска вийде!
Цей соус відмінно підійде в якості закуски для начос або для інших страв. Основою соусу є запечені овочі, які подрібнюють до однорідності. Він стане відмінним доповненням і додасть страві незабутні аромат і пікантність. Готується все досить просто і швидко. Отже, приступаємо!
- Braai - 1 пучок
- Оливкова олія - 30 мілілітрів
- Мелений перець - За смаком
- Лимонний сік - 100 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Цибулина - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Помідори - 4 штуки
- Сіль - За смаком
1. Готуємо всі складові нашого майбутнього страви, овочі миємо й очищаємо.
2. Перець розрізаємо, виймаємо з нього насіння. Всі овочі нарізаємо великими шматками. Складаємо все в форму для випічки і поливаємо оливковою олію. Всі ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на п'ятнадцять хвилин.
3. Виймаємо форму з духовки, чекаємо до охолодження овочів. Очищаємо помідори від шкірки. Овочі перекладаємо в блендер і подрібнюємо, щоб відчувалися великі шматочки.
4. У суміш додаємо лимонний сік, оливкова олія. Солимо і перчимо. Ретельно перемішуємо.
5. У готовий соус додаємо рубану кінзу, відправляємо його в холодильник на 1 час. Подаємо соус в маленькій піалі.