Сирний соус для начос
(покроковий рецепт з фото)
Запитайте у корінного мексиканця, як приготувати сирний соус для начос. Ви почуєте, що без Чеддер, кукурудзяного крохмалю, кайенского перцю тут не обійтися. Але у мене є для вас рецепт простіше.
Сирні начос - більш оригінальний перекус, ніж чіпси з пивом. Спробувавши їх раз, ви не відязикате собі в задоволенні робити таку смакоту на кожну вечірку або сімейний вечір біля телевізора. А приготувавши ще гуакамоле і банановий пудинг, можна сміливо запрошувати гостей на імпровізований мексиканський вечір.
- Вершкове масло - 30 грам
- Борошно пшеничне - 30 грам
- Молоко - 240 мілілітрів
- Плавлений сирок - 1 штука
- Сіль - 2, 5 грами
1
Візьміть каструлю невеликого розміру. На середньому вогні розтопіть масло і додайте в нього борошно, перемішуючи. Влийте молоко і заважайте до загустіння суміші.
2
Постійно помішуючи соус, додайте сир і сіль. Продовжуйте так готувати, поки сир не розтане і всі інгредієнти добре не перемішається між собою.
3
Середній час варіння: близько п'ятнадцяти хвилин. Якщо поважаєте гостреньке, додайте трохи халапеньйо в уже зварений соус.
4
Подавайте закуску теплою, тоді ви сповна насолодитеся кремовою, тане в роті текстурою соусу.