Рецепт Сорпа по-казахському фото

Сорпа по-казахському
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
М'ясо, Баранина
Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Супи

Суп (şurpa) - це національне казахське страву з баранини, яке стане прикрасою будь-якого столу. Пропоную вам рецепт сорпа по-казахському, який ви можете приготувати на обід.

Щоб приготувати сорпа по-казахському, потрібно, в першу чергу, відварити м'ясо з спеціями. У бульйоні варимо соковито, нарізаємо інші інгредієнти і позбавляємося від кісток. Коли соковито будуть готові, додаємо їх до м'яса, додаємо овочі та зелень і насолоджуємося стравою.

  • Баранина - 1 кілограм (ребра, гомілку за смаком)
  • Soçni для Finger - 1 штука
  • Цибуля - 3 штуки(1 бульйон, 2 порізи холодні)
  • Помідор - 1 штука
  • Лаврвий лист - За смаком
  • Перець горошком - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
сорпа по-казахському - фото крок 1
Моєму баранину в холодній воді. Опускаємо в каструлю, заливаємо водою.
сорпа по-казахському - фото крок 2
Додаємо перець-горошок і лавровий лист, доводимо до кипіння.
сорпа по-казахському - фото крок 3
Знімаємо пінку, накриваємо каструлю кришкою і варимо ще протягом двох годин.
сорпа по-казахському - фото крок 4
Готовність перевіряємо ложкою. М'ясо можна вважати готовим, якщо воно починає відшаровуватися від кісток.
сорпа по-казахському - фото крок 5
Додаємо в каструлю цілком цибулю і помідор.
сорпа по-казахському - фото крок 6
Витягуємо всі з каструлі, проціджуємо бульйон через сито і заливаємо його назад в каструлю.
сорпа по-казахському - фото крок 7
Опускаємо в каструлю соковито.
сорпа по-казахському - фото крок 8
Знімаємо м'ясо з кісток, нарізаємо на невеликі шматочки.
сорпа по-казахському - фото крок 9
Нарізаємо цибулину і зелень. Різати краще дрібно.
сорпа по-казахському - фото крок 10
У тарілку з м'ясом закидаємо готові соковито, заливаємо бульйону і додаємо зелень з цибулею. Все перемішуємо і подаємо до столу.

Схожі рецепти