Сом в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Біле рибне філе - це ідеальна основа для багатьох простих страв. Його смак, зовнішній вигляд і текстуру можна підкоригувати за своїм бажанням. Я сьогодні вирішила догодити своїм дітям. Ось що вийшло.
Вам не раз стане в нагоді рецепт, в якому описано, як приготувати сома в паніровці. Замість нього може бути будь-яка риба без кісток. У складі немає глютену, адже обвалювати філе ми будемо в мигдальних горіхах. Також додамо незвичайні кислі нотки. На гарнір подавайте печену картоплю або рис.
- Філе сома - 400 грам
- Мигдальні пелюстки - 180 грам
- Пармезан - 30 грам
- Яйце - 2 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Рибне філе наріжте на середні подовжені шматочки.
2. У крихту подрібніть горіхи без шкірки.
3. До мигдалю дрібно натріть пармезан і цедру лимона. Додайте орегано.
4. В окремій тарілці збийте яйця з соком лимона.
5. Після цього кожен шматок риби умочіть в яйці, а потім в паніровці.
6. Потім сома викладіть на деко з пергаментним папером. Зверху розподіліть масло.
7. Запікайте сома в паніровці в духовці при 180 градусах протягом 20 хвилин. Смачного!