Рецепт Сом в паніровці фото

Сом в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Горіхи , Сом
Пісні страви
На обід , На вечерю , Для дітей , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Біле рибне філе - це ідеальна основа для багатьох простих страв. Його смак, зовнішній вигляд і текстуру можна підкоригувати за своїм бажанням. Я сьогодні вирішила догодити своїм дітям. Ось що вийшло.

Опис приготування:

Вам не раз стане в нагоді рецепт, в якому описано, як приготувати сома в паніровці. Замість нього може бути будь-яка риба без кісток. У складі немає глютену, адже обвалювати філе ми будемо в мигдальних горіхах. Також додамо незвичайні кислі нотки. На гарнір подавайте печену картоплю або рис.

  • Філе сома - 400 грам
  • Мигдальні пелюстки - 180 грам
  • Пармезан - 30 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
сом в паніровці - фото крок 1
1. Рибне філе наріжте на середні подовжені шматочки.
сом в паніровці - фото крок 2
2. У крихту подрібніть горіхи без шкірки.
сом в паніровці - фото крок 3
3. До мигдалю дрібно натріть пармезан і цедру лимона. Додайте орегано.
сом в паніровці - фото крок 4
4. В окремій тарілці збийте яйця з соком лимона.
сом в паніровці - фото крок 5
5. Після цього кожен шматок риби умочіть в яйці, а потім в паніровці.
сом в паніровці - фото крок 6
6. Потім сома викладіть на деко з пергаментним папером. Зверху розподіліть масло.
сом в паніровці - фото крок 7
7. Запікайте сома в паніровці в духовці при 180 градусах протягом 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти