Кунг Сом Пак Руам
(покроковий рецепт з фото)
Любителі азіатської кухні, не проходьте повз! Зверніть увагу на цей рецепт, і ви дізнаєтеся, як приготувати Кунг Сом Пак Руам - пікантний тайський суп - на своїй кухні.
1. Основою для цього супу буде м'ясний бульйон. Але якщо ви вирішите додати в процесі рибу або морепродукти, наприклад, то краще використовувати чисту воду. Каструлю з бульйоном відправте на вогонь і доведіть до кипіння.
2. Тим часом очистіть і подрібніть морква, капусту розберіть на суцвіття. При бажанні в рецепт приготування Кунг Сом Пак Руам можна додати і інші овочі (солодкий перець, брюссельську капусту, наприклад).
3. Після закипання додайте в каструлю пасту каррі, рішення Е.Е..
4. Овочі на сковороді протушкувати трошки.
5. Додайте в каструлю цукор, щіпку солі, сок тамаринда, соєвий соус. Слідом відправте перець чилі. Таким чином основа виходить кисло-солодко-гострий.
6. Викладіть овочі та гриби. Після закипання варіть на середньому вогні до готовності овочів (час залежить від того, які саме овочі ви використовуєте і як довго перед цим їх гасили).
8. Перед подачею на стіл в суп Кунг Сом Пак Руам в домашніх умовах додайте зелень. Якщо є можливість додати тайську - це буде просто чудово. Використовуйте, наприклад, листя акації або базилік.
Смачного!
- Кисла паста каррі - 50 грам
- Сік тамаринда - 2 Ст. Ложки
- Тростинний цукор - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 2.5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Морква - 100 грам
- Кольорова капуста - 100 грам
- Стручкова квасоля - 100 грам
- Гриби - 100 грам
- Перець чилі - За смаком
- Зелень - За смаком
- М'ясний бульйон - 1.5-2 L
2. Тим часом очистіть і подрібніть морква, капусту розберіть на суцвіття. При бажанні в рецепт приготування Кунг Сом Пак Руам можна додати і інші овочі (солодкий перець, брюссельську капусту, наприклад).
3. Після закипання додайте в каструлю пасту каррі, рішення Е.Е..
4. Овочі на сковороді протушкувати трошки.
5. Додайте в каструлю цукор, щіпку солі, сок тамаринда, соєвий соус. Слідом відправте перець чилі. Таким чином основа виходить кисло-солодко-гострий.
6. Викладіть овочі та гриби. Після закипання варіть на середньому вогні до готовності овочів (час залежить від того, які саме овочі ви використовуєте і як довго перед цим їх гасили).
8. Перед подачею на стіл в суп Кунг Сом Пак Руам в домашніх умовах додайте зелень. Якщо є можливість додати тайську - це буде просто чудово. Використовуйте, наприклад, листя акації або базилік.
Смачного!