Рецепт Кунг Кео Ван фото

Кунг Кео Ван
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Апетитний тайський Кунг Кео Ван в домашніх умовах - справжні ласощі для любителів азіатської кухні. Якщо вам вдасться знайти всі необхідні інгредієнти, рекомендую обов'язково його спробувати.

Опис приготування:

1. Для початку підготуйте всі інгредієнти. Куряче філе вимийте, обсушити і подрібніть.

2. Вимийте і наріжте четвертинками тайські баклажани (в рецепті приготування Кунг Кео Ван потрібно використовувати саме їх). Солодкий перець очистіть і подрібніть тонкою соломкою.

3. З кокосового молока акуратно зніміть вершки (приблизно 1/3 банки). Вимийте і висушіть зелень. Листя лайма наріжте, видаливши перетинки.

4. Перекладіть зібрані вершки в сотейник або в каструлю, доведіть їх до кипіння.

5. Викладіть пасту каррі і, помішуючи, розчиніть її як слід.

6. Слідом додайте куряче філе. На середньому вогні варите до готовності філе.

7. Після додайте залишився кокосове молоко і воду.

8. Викладіть в каструлю баклажани, перець і листя лайма. Варіть до м'якості овочів.

9. Додайте рибний соус і цукор. В кінці додайте базилік. От і все, тепер ви знаєте, як приготувати Кунг Кео Ван в домашніх умовах.

Подавати до столу суп можна з рисом. Смачного!

  • Кокосове молоко - 1 Склянка
  • Зелена паста каррі - 1 Ст. Ложка
  • Куряче філе - 150 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Листя лайма - 1 щіпка
  • Тайські баклажани - 200 грам
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Тайський базилік - 1 щіпка
  • Рибний соус - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
1. Для початку підготуйте всі інгредієнти. Куряче філе вимийте, обсушити і подрібніть.

2. Вимийте і наріжте четвертинками тайські баклажани (в рецепті приготування Кунг Кео Ван потрібно використовувати саме їх). Солодкий перець очистіть і подрібніть тонкою соломкою.

3. З кокосового молока акуратно зніміть вершки (приблизно 1/3 банки). Вимийте і висушіть зелень. Листя лайма наріжте, видаливши перетинки.

4. Перекладіть зібрані вершки в сотейник або в каструлю, доведіть їх до кипіння.

5. Викладіть пасту каррі і, помішуючи, розчиніть її як слід.

6. Слідом додайте куряче філе. На середньому вогні варите до готовності філе.

7. Після додайте залишився кокосове молоко і воду.

8. Викладіть в каструлю баклажани, перець і листя лайма. Варіть до м'якості овочів.

9. Додайте рибний соус і цукор. В кінці додайте базилік. От і все, тепер ви знаєте, як приготувати Кунг Кео Ван в домашніх умовах.

Подавати до столу суп можна з рисом. Смачного!

Схожі рецепти