Пельмені «Пак Чой»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 10 хв.
Нещодавно купила в магазині новий для себе сорт капусти - пак-чой (або китайська капуста). Вона дуже популярна в Китаї, в Кореї і в країнах південно-східної Азії. З неї можна зробити цікаве блюдо.
Опис приготування:
Саме про нього я вам і хочу розповісти. Уважно прочитайте, як приготувати манти"Пак-чой" зі свининою. Цей сорт капусти дуже ніжний і досить соковитий. Тому начинка виходить м'якою і смачною, особливо якщо її ще правильно приправити. Тісто будемо робити стандартне. А як соус найкраще підійде сметана.
- Свинина - 400 грам
- Вершкове масло - 75 грам (пряжене)
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Борошно - 400 грам
- Бульбашки знову Choi - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Приправа - За смаком
З води, борошна, яйця і солі замісити туге тісто. Приберіть його під плівку і покладіть настоюватися.
Поки займіться начинкою. М'ясо дрібно нарубати. Капусту промийте, обсушити і наріжте. Змішайте ці інгредієнти з 50 мл рослинного масла і 75 г вершкового. Додайте перець, приправу і сіль. Начинку перемішайте.
Готове тісто розкачати завтовшки в 2 мм. З нього виріжте гуртки (я роблю це кухлем).
У центр кожного кола покладіть начинку. У центрі з'єднайте тісто, зробивши маленькі манти.
Кожен мант умочіть дном в рослинному маслі. Варіть вироби в пароварці протягом 35 хвилин. Смачного!