Рецепт Пельмені «Пак Чой» фото

Пельмені «Пак Чой»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Тісто , Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Нещодавно купила в магазині новий для себе сорт капусти - пак-чой (або китайська капуста). Вона дуже популярна в Китаї, в Кореї і в країнах південно-східної Азії. З неї можна зробити цікаве блюдо.

Опис приготування:

Саме про нього я вам і хочу розповісти. Уважно прочитайте, як приготувати манти"Пак-чой" зі свининою. Цей сорт капусти дуже ніжний і досить соковитий. Тому начинка виходить м'якою і смачною, особливо якщо її ще правильно приправити. Тісто будемо робити стандартне. А як соус найкраще підійде сметана.

  • Свинина - 400 грам
  • Вершкове масло - 75 грам (пряжене)
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Борошно - 400 грам
  • Бульбашки знову Choi - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Приправа - За смаком
пельмені & Quot; Парк-Ча
З води, борошна, яйця і солі замісити туге тісто. Приберіть його під плівку і покладіть настоюватися.
пельмені & Quot; Парк-Ча
Поки займіться начинкою. М'ясо дрібно нарубати. Капусту промийте, обсушити і наріжте. Змішайте ці інгредієнти з 50 мл рослинного масла і 75 г вершкового. Додайте перець, приправу і сіль. Начинку перемішайте.
пельмені & Quot; Парк-Ча
Готове тісто розкачати завтовшки в 2 мм. З нього виріжте гуртки (я роблю це кухлем).
пельмені & Quot; Парк-Ча
У центр кожного кола покладіть начинку. У центрі з'єднайте тісто, зробивши маленькі манти.
пельмені & Quot; Парк-Ча
Кожен мант умочіть дном в рослинному маслі. Варіть вироби в пароварці протягом 35 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти