Рецепт Пельмені «Пак Чой» фото

Пельмені «Пак Чой»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Тісто, Овочі, Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

Нещодавно купила в магазині новий для себе сорт капусти - пак-чой (або китайська капуста). Вона дуже популярна в Китаї, в Кореї і в країнах південно-східної Азії. З неї можна зробити цікаве блюдо.

Саме про нього я вам і хочу розповісти. Уважно прочитайте, як приготувати манти "пак-чой" зі свининою. Цей сорт капусти дуже ніжний і досить соковитий. Тому начинка виходить м'якою і смачною, особливо якщо її ще правильно приправити. Тісто будемо робити стандартне. А як соус найкраще підійде сметана.

  • Свинина - 400 грам
  • Вершкове масло - 75 грам (пряжене)
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Борошно - 400 грам
  • Бульбашки знову Choi - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Приправа - За смаком

Схожі рецепти