Рецепт Пак Чой фото

Пак Чой
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Часник, Імбир
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Гарніри, Салати

Якщо вам потрібен зелений гарнір до м'яса або риби, спробуйте базовий рецепт, як приготувати пак чой. Відмінна альтернатива звичному салату з помідорів і огірків. Просте смачне і корисне блюдо.

Оскільки капуста росте в піщаному грунті, її необхідно дуже добре промити перед початком приготування. Капуста добре поєднується з соєвим соусом, оливковою або кунжутним маслом. Можна подавати гарнір відразу або після охолодження. Можете додати стружку з твердого сиру.

  • Пак Чой - 950 грам
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Корінь імбиру - 1 щіпка
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1 щіпка
  • Кунжутну олію - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений білий перець - 1 щіпка
  • Курячий бульйон або вода - 2 Ст. Ложки
пак Чой - фото крок 1
1. Вимийте гарненько капусту, видаліть будь-які жовті або пошкоджене листя. Наріжте капусту шматочками близько 2-3 см. Викладіть капусту в миску і залийте водою, залиште на 10 хвилин, потім відкиньте капусту на друшляк.
пак Чой - фото крок 2
2. Очистіть корінь імбиру і натріть на тертці. Очистіть часник і подрібніть його. Розігрійте сковороду з оливковою олією, додайте імбир, а через пару секунд - часник.
пак Чой - фото крок 3
3. Додайте в сковороду капусту і збільште вогонь, регулярно перемішуйте весь вміст.
пак Чой - фото крок 4
4. Готуйте перші 30 секунд на сильному вогні, потім зробіть середній вогонь і готуйте ще 1-2 хвилини. Додайте сіль, цукор, перець, кунжутне масло і курячий бульйон або воду.
пак Чой - фото крок 5
5. Перекладіть капусту в тарілку і відразу подавайте до столу.

Схожі рецепти