Рецепт Сом на пару фото

Сом на пару
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Сом
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви на пару

Сом - риба жирна і смажити його не дуже зручно, набагато краще - приготувати в пароварці. Риба маринується в журавлині і лимонному соці, що в кінцевому підсумку надає сому дуже яскравий і насичений смак!

Приготуємо сома на пару в домашніх умовах. Для маринаду я використовував журавлину, лимонний сік і сіль. Все це слід подрібнити, потім "викупати" в маринаді стейки і дати їм 1 час, щоб замаринувати. Готувати в пароварці близько 30 хвилин. До столу подавайте з зеленню і легким гарніром. Хай щастить!

  • Сом - 4 штуки (стейки)
  • Журавлина - 1 Склянка
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Приправа - За смаком
сом на пару - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Стейки сома краще промити і обсушити паперовими рушниками.
сом на пару - фото крок 2
Розморожену журавлину засипаємо в глибоку ємність і ретельно розминаємо. Додаємо сік лимона і сіль. Перемішуємо до однорідності.
сом на пару - фото крок 3
Розміщуємо в маринад рибу, перемішуємо і залишаємо на 1 час.
сом на пару - фото крок 4
Через годину виберіть рибу з маринаду. Приберіть зайві частинки ягід і трохи присипте рибу приправами.
сом на пару - фото крок 5
Готуйте 30 хвилин в пароварці.
сом на пару - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти