Рецепт Сом в духовці фото

Сом в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти , Сом
Пісні страви
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Для мене сом найсмачніша риба. Я запікаю сома в маринаді в рукаві, приготування якого теж розповім. Подаю з тушкованими овочами.

Опис приготування:

Рецепт сома запеченого в духовці я вигадала, можна сказати, сама. Просто запекла його так само, як і іншу рибу. Але до сому мені захотілося зробити тушковані овочі, щоб страва вийшла корисним і смачним. Сом запечений в духовці в рукаві вийшов ароматним і апетитним. А який на смак! ммм! обов'язково спробуйте.

  • Сом - 1-2 кілограм (у мене від великого сома залишився шматок хвоста. Відмінно підійшов.)
  • Приправа для риби - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Морква - 2 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Зелений горошок - 1 Склянка
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
сом в духовці - фото крок 1
Разморозьте і помийте сома.
сом в духовці - фото крок 2
Додати сіль сома, приправте приправою для риб і залиште в маринаді совственного соку на 2 годину.
сом в духовці - фото крок 3
Потім помістіть сома в рукав і запікайте 20 хвилин.
сом в духовці - фото крок 4
Поки сом запікається в духовці, приготуємо овочі. Почистіть моркву і ріпчасту цибулю, розріжте болгарський перець і вичистіть його від насіння. Наріжте моркву кружечками, болгарський перець соломкою, цибулю кільцями і викладіть в сковороду, политу олією. Гасіть до повної готовності овочів.
сом в духовці - фото крок 5
Сом запечений в духовці подається з тушкованими овочами і зеленим горошком. Смачного.

Схожі рецепти