Рецепт Сом в клярі фото

Сом в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сом
Пісні страви
На вечерю , На природу
Страви в клярі
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Сом в клярі я їла на дачі на березі озера. Господар-рибалка порадував нас своїм уловом і сам же приготував сома. Так що - це чисто чоловічий рецепт, який заслуговує на нашу увагу! Спробуйте!

Опис приготування:

Сом в клярі можна і не запікати в духовці. Це добре робити для апетитною скоринки, та й сама риба стає більш ніжною. Головна уязик хрусткої скоринки - використовуйте охолоджений кляр і гаряче, добре розігріту олію. Отже, рецепт сома в клярі - до вашої уваги!

  • Сом - 600 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 12 склянок
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Масло для смаження - 40-60 мілілітрів
сом в клярі - фото крок 1
Сома почистити і звільнити від кісток.
сом в клярі - фото крок 2
Порізати рибу на порційні шматки.
сом в клярі - фото крок 3
З яєць, борошна, молока і солі приготувати кляр. Шматочки риби вмочити і обсмажити з двох боків на олії.
сом в клярі - фото крок 4
Рибу укласти на деко, змастити майонезом і поставити в духовку на 10 хвилин запікатися.
сом в клярі - фото крок 5
Сом в клярі готовий. Смачного!

Схожі рецепти