Солянка з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом солянки з фаршем. Звичайно, ніж в солянці більше інгредієнтів, тим вона смачніше, тому крім фаршу додайте і ковбасу, і риби - що знайдете, загалом. Смачний і ситний обід!
Цей рецепт приготування солянки з фаршем - чудо! Виходить дуже ситне і смачне першу страву, яке порадує всіх любителів смачно і ситно поїсти. Спробуйте і ви: не пошкодуєте!
- Вода - 3 L
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Томатна паста - 100 грам
- Грудинка копчена - 400 грам
- Ковбаса куряча - 300 грам (можна копчений окіст )
- Бажання - 600 грам
- Картопля - 3-5 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Солоні огірки - 3-5 штук
- Лимон - 1 штука
- Оливки - 1 штука(1 невелика баночка. Рідина теж використовуємо)
- Спеції - 1 За смаком
1. Картошку чистим, миємо й нарізаємо брусочками або кубиками. Точно так само нарізаємо всі м'ясні продукти, крім фаршу. Кидаємо варитися на невеликому вогні.
2. Обсмажити на олії цибулю, потім додамо подрібнену моркву - і теж обсмажити.
3. Коли картопля звариться, додамо цибульний-морквяну зажарку в суп, а на тій же сковороді "припускаємо" фарш і томатну пасту. Тушкуємо під кришкою на маленькому вогні до готовності, потім теж відправляємо в каструлю.
4. В останню чергу в солянку додаються огірки, спеції і оливки з лимонним соком. Перемішайте, спробуйте на смак, і в останній раз доведіть до кипіння.
5. У підсумку отримуємо насичений і дуже смачний суп - солянку!