Грибна солянка з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам ситний смачний суп з печерицями до обіднього столу. Якщо ви ще не знаєте, як приготувати грибну солянку з картоплею, то вам сюди. Я покажу, як це зробити з доступних продуктів.
Для солянки очистіть овочі та відваріть картоплю. Обсмажте цибулю з грибами і томатом. Поріжте огірки, відміряйте стакан розсолу. Зваріть суп згідно покрокової інструкції. Хай щастить!
- Вода - 2, 5 L
- Картопля - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Огірки мариновані - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Розсіл огірковий - 1 Склянка
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Оливки - 100 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Зелень - За смаком
Підготуйте продукти для солянки. Воду поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Овочі очистіть, промийте.
Поріжте картоплю шматочками середнього розміру.
У киплячу солону воду додайте картоплю, огірковий розсіл, варите 20 хвилин.
Поріжте цибулю кубиками. Гриби теж повинні бути порізані НЕ тонкими пластинками.
На рослинному маслі обсмажте гриби і цибулю до напівготовності, приправити сіллю.
До майже готовим грибам додайте томатну пасту, протушкувати все ще 10 хвилин.
Мариновані огірки поріжте соломкою.
До готового картоплі додайте огірки, гриби з цибулею і томатом, зелень, спеції. provara 5 хвилин. В кінці варіння додайте оливки.
Подавайте солянку зі шматочком лимона, сметаною і зеленню. Смачного!