Грибна солянка на зиму в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт грибної солянки на зиму в мультиварці - для вас! Вам сподобається така заготовка: в мультиварці всі інгредієнти зберігають свої смакові властивості, так що взимку поласувати свіженьким!
Цей простий рецепт грибної солянки на зиму в мультиварці вам обов'язково сподобається! Це прекрасне блюдо: в міру свіже, в міру мариноване, в міру гостре і в міру кисле… словом, всього в ньому в міру, так що, якщо любите, щоб ваші заготовки мали насичений смак, відрегулюйте кількість інгредієнтів по-своєму. Бажаю удачі!
- Капуста - 700 грам
- Морква - 200 грам
- Цибуля - 200 грам
- Гриби білі - 350 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оцтова есенція - 1.5 чайних ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець горошком - 5 штук
1. Насамперед добре промиємо і відварити гриби, змінюючи воду кілька разів. Краще виконуйте всі заходи! Далі відварені гриби відкинемо на друшляк, а цибуля з морквою обсмажити з рослинним маслом в режимі "жарка" .
2. Через 40 хвилин пора додавати нашатковану капусту. Просто щільним шаром викладаємо її, закриваємо кришкою. Залишити на 15 хвилин в тому ж режимі, потім кришку відкриваємо - капуста осяде. Тепер додамо сіль, перець і спеції, якщо хочете.
3. Тепер додамо відварені гриби, томатну пасту, перець і лавровий лист. Перемішаємо. В режимі "гасіння" під кришкою тримаємо півгодини.
4. Через півгодини додамо оцет, всю суміш перемішаємо. Розкладемо по стерильним банкам і закриємо стерильними кришками. Зберігаємо в холодильнику або холодному погребі.