Рецепт Дієтична солянка фото

Дієтична солянка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі
Дієтичне харчування
На обід
Супи , Солянка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Солянок буває багато і різних. Пропоную варіант овочевий солянки, без м'ясних компонентів. Завдяки цьому вона стає абсолютно безпечною для вашої дієти.

Опис приготування:

Солянка - улюблене багатьма і просте в приготуванні блюдо. Киньте в киплячу воду картопля, і поки вона буде варитися, протушкувати на сковороді кілька хвилин цибулю та моркву. Потім додайте на сковороду порізані кубиками огірки і промиту квашену капусту. Долийте трохи бульйону з каструлі і тушкуйте протягом 10 хвилин. В кінці додайте томатну пасту, перемішайте і через хвилину відправте вміст сковороди в каструлю. Киньте також лавровий лист, приправити сіллю, поперчіть, накрийте кришкою і готуйте ще 10 хвилин. При подачі додайте в кожну порцію кілька маслин. Смачного!

  • Капуста кисла - 200 грам
  • Рослинна олія - 30 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Огірки солені - 2 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 2, 5 L
  • Маслини чорні - За смаком (для подачі)
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
дієтична солянка - фото крок 1
Картопля поріжте шматочками і покладіть в киплячу воду.
дієтична солянка - фото крок 2
Поріжте цибулю і моркву і протушкувати їх на сковороді протягом 3-4 хвилин на рослинній олії.
дієтична солянка - фото крок 3
Потім додайте на сковороду порізані кубиками огірки і промиту квашену капусту. Долийте трохи бульйону з каструлі і тушкуйте протягом 10 хвилин.
дієтична солянка - фото крок 4
В кінці додайте томатну пасту, перемішайте і через хвилину відправте вміст сковороди в каструлю. Киньте також лавровий лист, приправити сіллю, поперчіть, накрийте кришкою і готуйте ще 10 хвилин. Потім додайте подрібнену зелень і зніміть з вогню. При подачі додайте в кожну порцію кілька великих маслин.

Схожі рецепти