Дієтична солянка
(покроковий рецепт з фото)
Солянок буває багато і різних. Пропоную варіант овочевий солянки, без м'ясних компонентів. Завдяки цьому вона стає абсолютно безпечною для вашої дієти.
Солянка - улюблене багатьма і просте в приготуванні блюдо. Киньте в киплячу воду картопля, і поки вона буде варитися, протушкувати на сковороді кілька хвилин цибулю та моркву. Потім додайте на сковороду порізані кубиками огірки і промиту квашену капусту. Долийте трохи бульйону з каструлі і тушкуйте протягом 10 хвилин. В кінці додайте томатну пасту, перемішайте і через хвилину відправте вміст сковороди в каструлю. Киньте також лавровий лист, приправити сіллю, поперчіть, накрийте кришкою і готуйте ще 10 хвилин. При подачі додайте в кожну порцію кілька маслин. Смачного!
- Капуста кисла - 200 грам
- Рослинна олія - 30 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Огірки солені - 2 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2, 5 L
- Маслини чорні - За смаком (для подачі)
- Сіль, перець, зелень - За смаком
Картопля поріжте шматочками і покладіть в киплячу воду.
Поріжте цибулю і моркву і протушкувати їх на сковороді протягом 3-4 хвилин на рослинній олії.
Потім додайте на сковороду порізані кубиками огірки і промиту квашену капусту. Долийте трохи бульйону з каструлі і тушкуйте протягом 10 хвилин.
В кінці додайте томатну пасту, перемішайте і через хвилину відправте вміст сковороди в каструлю. Киньте також лавровий лист, приправити сіллю, поперчіть, накрийте кришкою і готуйте ще 10 хвилин. Потім додайте подрібнену зелень і зніміть з вогню. При подачі додайте в кожну порцію кілька великих маслин.