Рецепт Солянка без огірків фото

Солянка без огірків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Кубанська кухня
М'ясо , Овочі
На обід
Супи , Солянка
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Далеко не кожна солянка передбачає наявність в ній огірків. Трапляється таке, коли в будинку просто немає цього інгредієнта. А деяким взагалі огірки не до душі. Цей рецепт - як раз на такі випадки!

Опис приготування:

Продемонструю простий покроковий рецепт приготування солянки без огірків. Ви дізнаєтеся, як приготувати смачну солянку без огірків. Дане блюдо збалансовано за складом. Чудовий аромат такий солянки урізноманітнює будь-яке меню!

  • М'ясо - 300 грам (телятина або свинина)
  • Бекон - 100 грам
  • Копчені сосиски - 100 грам
  • Салямі - 100 грам
  • Лимон - 3 штуки
  • Цибуля - 5 штук
  • Чорні та зелені оливки з кісточками - 300 грам
  • Каперсами - 50 грам
  • Зелень - 3 пучка(Braai, петрушка, кріп)
  • Томатна паста - 200 грам
солянка без огірків - фото крок 1
Промиваємо м'ясо. Очищаємо цибулю від лушпиння. Готуємо всі продукти, щоб нічого не забути: інгредієнти повинні бути під рукою.
солянка без огірків - фото крок 2
М'ясо ріжемо на шматочки середнього розміру, змішуємо з нашими оливками, заливаємо водою (4 л.).
солянка без огірків - фото крок 3
Ставимо на середній вогонь. Коли рідина стане закипати, відстежуємо поява піни і вчасно її знімаємо.
солянка без огірків - фото крок 4
Видавлюємо в бульйон сік половини лимона. Решта 2, 5 лимона нарізаємо кільцями. Лимони кидаємо в наш бульйон, варимо на невеликому вогні близько півтори години.
солянка без огірків - фото крок 5
Поки вариться бульйон, цибуля красиво нарізаємо півкільцями.
солянка без огірків - фото крок 6
Кидаємо кільця цибулі на сковороду, змащену олією. Коли цибуля трохи пом'якшиться, робимо вогонь тихіше, додаємо томатну пасту і каперси. Заважаємо все лопаткою.
солянка без огірків - фото крок 7
М'ясо викладаємо на тарілку. У каструлю виливаємо суміш цибулі з каперсами і томатною пастою. М'ясо знімаємо з кісточок, ріжемо на невеликі шматочки. Нарізаємо бекон, салями, сосиски. Обсмажуємо м'ясо на сковороді разом з рештою нарізкою.
солянка без огірків - фото крок 8
Як тільки бульйон почне кипіти, кладемо туди м'ясну нарізку, обсмажену до золотистої скоринки. Додаємо спеції і зелень за смаком. Ми залишаємо нашу солянку варитися на тихому вогні ще 10 хвилин. Подається таке блюдо переважно зі сметаною.
Смачного!

Схожі рецепти