Солянка без грибів на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Тушковану в томаті капусту в нашій родині люблять все. Бачили б ви, з яким задоволенням уплітає її мій чоловік після важкого трудового дня! І ніякого м'яса не потрібно! Пропоную приготувати її і вам!
Солянку на зиму я почала готувати кілька років тому, виявилося, що це дуже зручно. Дістаєш взимку баночку - ось і готова начинка для пиріжків і пирогів. Пропоную вам свій рецепт, як приготувати солянку без грибів на зиму. Власне кажучи, цей рецепт практично нічим не відрізняється від приготування звичайного солянки, єдине - перед закачуванням її необхідно простерилізувати в банку хвилин 20, тоді солянка прекрасно простоїть всю зиму.
- Капуста - 1/2 штуки
- Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. C капусти зніміть верхні листки.
Капусту дрібно поріжте або натріть на спеціальній тертці.
Cложіте її в мультиварку, виберіть режим «Гасіння» на 45 хвилин. Готуйте, час від часу помішуючи.
Через 30 хвилин після початку готування всипте сіль і додайте томатну пасту. Перемішайте і готуйте до кінця роботи програми.
Складіть солянку в чисті банки, накрийте кришками. Поставте банки в каструльку з водою і поставте на вогонь. Стерилізують 20 хвилин після закипання, потім закатати.
Солянка без грибів на зиму готова. Їжте із задоволенням.