Салат «соняшник» без грибів
(покроковий рецепт з фото)
Не любите гриби, але в рецепті улюбленої страви вони є? Не бачу проблем, адже можна замінити їх іншими інгредієнтами або просто виключити. Розповідаю, як приготувати салат «Соняшник» без грибів.
Рецептів популярного і всіма улюбленого салату «Соняшник» безліч, серед них є і салат без грибів (якщо раптом ви не любите цей інгредієнт). Ця страва виглядає апетитно, так що хочеться з'їсти його відразу. Ви можете прикрасити його на свій розсуд, наприклад, використовувати оливки чи ні.
- Куряче філе варене - 400 грам
- Селера - 0, 5 штуки (стебло)
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Майонез - 0, 5 склянки
- Сіль, перець - За смаком
- Сир - 100-150 грам
- Маслини - За смаком
- Чіпси - За смаком
1
Цибуля і селеру наріжте невеликими шматочками. Подрібніть кубиками відварене куряче м'ясо і змішайте його з овочами, заправте все майонезом, сіллю і перцем, гарненько перемішайте.
2
У плоску тарілку по центру викладіть салат у формі кола. Натріть сир на тертці і прикрасьте їм салат.
3
Майонез перекладіть в пакет, зробіть невеликий надріз в куточку і полийте салат майонезом в формі сітки.
4
Маслини без кісточок розріжте на килимки і прикрасьте ними салат, відправте його на кілька годин в холодильник.
5
Готовий салат прикрасьте перед подачею чіпсами, щоб він став схожий на справжній соняшник.