Рецепти салат «соняшник» з chipsami
(покроковий рецепт з фото)
Класика, та ще й в такому оригінальному виконанні - ви точно повинні це спробувати! розповім вам, як приготувати рецепт салату "соняшник" з chipsami. Смачно, ситно і святково, рекомендую всім!
Хочу вам розповісти, як приготувати салат "соняшник" з chipsami. Впевнена, цей рецепт не залишить вас байдужими, а вже ваші гості і зовсім будуть в цілковитому захваті. Рекомендую всім приготувати, салат і смачний, і оригінальний виходить.
- Куряча грудка - 200 грам
- Гриби мариновані - 200 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - 200 грам
- Яйця - 4 штуки
- Морква - 1 штука (середня)
- Чіпси - 1 штука(1 пачка)
- Оливки чорні - 100 грам
- Спеції - За смаком
1. Спочатку буде підготовчий етап. Відваримо і остудити філе, морквину і яйця, і все в різних каструлях.
2. Далі приступимо до складання салату. Перший шар - відварене і дрібно порізане філе. Спеції - за смаком, смажена тонко майонезом. Зверху - шар грибів.
3. Гриби теж смажена тонко майонезом. Поверх них викладаємо подрібнені яєчні відварені білки.
4. І, звичайно, білки теж змащуємо майонезом, на цей раз погуще.
5. Тепер посипаємо подрібненими яєчними жовтками. От і все, залишилося тільки прикрасити салат.
6. Чіпсами прикрасимо салатик по колу, а оливки подрібнити, зробимо з них "насіння" . Готово!