Салат «соняшник» з chipsami
(покроковий рецепт з фото)
Салат "соняшник" з chipsami - це універсальна закуска до святкового столу. Такий салатик виходить не тільки ситним і смачним, але і дуже красивим - справжня окраса. Готувати дуже легко!
Як приготувати салат "соняшник" з чіпсами в домашніх умовах? Дуже просто! Раджу заздалегідь відварити курячу грудку до готовності. Також слід зварити яйця круто. Готовий салат носить горде ім'я "соняшник", а все завдяки пелюсткам, в ролі яких виступають звичайні чіпси. Вдалого приготування!
- Куряча грудка - 300 грам (відварна)
- Печериці консервовані - 300 грам
- Сир твердий - 300 грам
- Яйця - 6 штук (варені)
- Маслини - 1/2 штуки (банки)
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Чіпси - 1 штука (упаковка)
Відварну курячу грудку нарізаємо невеликими кубиками. Змішуємо м'ясо з майонезом і викладаємо на дно салатниці.
Консервовані шампіньйони дрібно нарізаємо і з'єднуємо з подрібненою цибулею. Викладаємо поверх курячого м'яса. Змащуємо майонезом.
Відварені яйця натріть на дрібній тертці. Один жовток відкладіть для прикраси салату. Розкришеними яйцями викладаємо наступний шар салату. Знову змащуємо майонезом і присипаємо тертим сиром.
Тепер залишилося прикрасити салат тертим жовтком, порізаними маслинами і чіпсами. Перед вживанням помістіть салат в холодильник на кілька годин. Смачного!