Рецепт Салат «соняшник» з chipsami фото

Салат «соняшник» з chipsami
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Гриби, Печериці, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Салати

Салат "соняшник" з chipsami - це універсальна закуска до святкового столу. Такий салатик виходить не тільки ситним і смачним, але і дуже красивим - справжня окраса. Готувати дуже легко!

Як приготувати салат "соняшник" з чіпсами в домашніх умовах? Дуже просто! Раджу заздалегідь відварити курячу грудку до готовності. Також слід зварити яйця круто. Готовий салат носить горде ім'я "соняшник", а все завдяки пелюсткам, в ролі яких виступають звичайні чіпси. Вдалого приготування!

  • Куряча грудка - 300 грам (відварна)
  • Печериці консервовані - 300 грам
  • Сир твердий - 300 грам
  • Яйця - 6 штук (варені)
  • Маслини - 1/2 штуки (банки)
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Чіпси - 1 штука (упаковка)
салат
Відварну курячу грудку нарізаємо невеликими кубиками. Змішуємо м'ясо з майонезом і викладаємо на дно салатниці.
салат
Консервовані шампіньйони дрібно нарізаємо і з'єднуємо з подрібненою цибулею. Викладаємо поверх курячого м'яса. Змащуємо майонезом.
салат
Відварені яйця натріть на дрібній тертці. Один жовток відкладіть для прикраси салату. Розкришеними яйцями викладаємо наступний шар салату. Знову змащуємо майонезом і присипаємо тертим сиром.
салат
Тепер залишилося прикрасити салат тертим жовтком, порізаними маслинами і чіпсами. Перед вживанням помістіть салат в холодильник на кілька годин. Смачного!

Схожі рецепти