Солянка без картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Солянка - вельми незвичайне блюдо. Вона виходить настільки густий і наваристою, що часом її важко назвати першою стравою або супом. Варто тільки додати, що люблять її дуже сильно.
Солянку подавайте обов'язково гарячої. В кінці приготування раджу вам дати їй як слід перед подачею настоятися під кришкою. Так вона буде ще більш ароматною і наваристою.
- Яловичина - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Коріандр мелений - За смаком
- Хміль-сунелі - За смаком
- Червоний перець - 2 щіпки
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - 1-2 Пучков
- Солоні огірки - 1-2 штук
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Яловичину наріжте шматочками і відправте варитися протягом 1, 5-2 годин.
Лук підсмажте на сковороді, за пару хвилин до готовності додавши томатну пасту.
Готове зварене м'ясо киньте до цибулі з томатною пастою, потім - нарзанні солоні огірки, залийте все бульйоном так, щоб він покрив м'ясо і овочі.
Дрібно наріжте зелень, часник і цибулю. Через півгодини після гасіння солянки додайте приправи, сіль і нарізані овочі.