Рецепт Солянка без картоплі фото

Солянка без картоплі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Солянка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Солянка - вельми незвичайне блюдо. Вона виходить настільки густий і наваристою, що часом її важко назвати першою стравою або супом. Варто тільки додати, що люблять її дуже сильно.

Опис приготування:

Солянку подавайте обов'язково гарячої. В кінці приготування раджу вам дати їй як слід перед подачею настоятися під кришкою. Так вона буде ще більш ароматною і наваристою.

  • Яловичина - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Коріандр мелений - За смаком
  • Хміль-сунелі - За смаком
  • Червоний перець - 2 щіпки
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень - 1-2 Пучков
  • Солоні огірки - 1-2 штук
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
солянка без картоплі - фото крок 1
Яловичину наріжте шматочками і відправте варитися протягом 1, 5-2 годин.
солянка без картоплі - фото крок 2
Лук підсмажте на сковороді, за пару хвилин до готовності додавши томатну пасту.
солянка без картоплі - фото крок 3
Готове зварене м'ясо киньте до цибулі з томатною пастою, потім - нарзанні солоні огірки, залийте все бульйоном так, щоб він покрив м'ясо і овочі.
солянка без картоплі - фото крок 4
Дрібно наріжте зелень, часник і цибулю. Через півгодини після гасіння солянки додайте приправи, сіль і нарізані овочі.

Схожі рецепти