Солоні грузді в банках на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування солоних груздів в банках на зиму, звичайно ж, забирає досить багато часу, але зате від вас буде потрібно хіба що відмити гарненько лісових красенів, не більше! Все просто!
Такий рецепт приготування солоних груздів в банках на зиму, побачити, як, насправді дуже простий. А вже якими смачними гриби вийдуть! Такі солоні грузді в банках на зиму в домашніх умовах найкраще зберігати в холодильнику. Стояти можуть до півроку, але зазвичай з'їдаються швидше.
- Грузді - 5 кілограм
- Сіль - 1 Склянка
1. Ретельно вимити гриби.
2. Заливаємо холодною водою і тримаємо під гнітом три дні.
3. Кожен день воду потрібно міняти, щоб увесь бруд і характерна гіркота з грибів вийшла. Потім нарізаємо гриби і засолюють. Сіль беріть без йоду.
4. Ось так вони виглядають. Знову поміщаємо під сильний гніт на три дні.
5. Потім вже перекладаємо в банки. Заливаємо соком, що виділився.