Рецепт Соломка з сиру фото

Соломка з сиру
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
Фуршет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Який продукт хороший в якості закуски для багатьох алкогольних напоїв? Звичайно ж сир! Він підходить для вина, пива, коктейлів… Але ми не підемо простим шляхом. Зробимо з нього дещо незвичайне!

Опис приготування:

Сьогодні ви дізнаєтеся про те, як приготувати соломку з сиру. Приготуємо незвичайне тісто з приправами, яке при запіканні стане підрум'яниться і після охолодження буде хрустіти. Така закуска може зберігатися пару днів в контейнері в холодильнику, хоча вона така смачна, що ви з'їсте її відразу!

  • Чеддер - 240 грам
  • Борошно пшеничне - 180 грам
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Вершки жирні - 6 Ст. Ложок
  • Розмарин і чебрець - 1, 5 Ст. Ложки
  • Червоний гострий перець пластівцями - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
соломка з сиру - фото крок 1
Для початку в кухонний комбайн натріть сир, додайте подрібнені трави. Всипте борошно, сіль і перець. Подрібніть інгредієнти в однорідну масу.
соломка з сиру - фото крок 2
Потім додайте олію, нарізане кубиками. Ще раз збийте.
соломка з сиру - фото крок 3
Влийте вершки і замісіть тісто.
соломка з сиру - фото крок 4
Вимісити тісто руками, по необхідності, додаючи борошно. Розкачайте масу в прямокутник.
соломка з сиру - фото крок 5
Розріжте соломкою. Викладіть на деко, застелений пергаментним папером.
соломка з сиру - фото крок 6
Запікайте соломку з сиру протягом 10 хвилин в духовці при 200 градусах. Подавайте закуску остигнула. Приємною дегустації!

Схожі рецепти