Сніданок «свинки»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.
Бутерброди - раз сніданок ще. І Новий рік не виняток! Ці забавні бутерброди у вигляді свинок стануть справжньою окрасою новорічного столу. Та й бутерброди ці не просто хліб і ковбаса!
Опис приготування:
Хліб можете брати будь-який, як і ковбасні вироби! Крім того, цікаві мордочки свинок вийдуть і з червоною рибки, - так що цілком можете зробити рибні бутерброди!
- Хліб - 4 скибочки
- Сир - 80 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Маслини - За смаком
- Шинка - 4 скибочки
- Яловичина пресована - 4 скибочки
- Кріп - 4 штуки
1. Скибочки тостового хліба розріжте на 4 частини для невеликих бутербродів.
2. Сир натріть на тертці.
3. Додайте нарізаний кріп і сметану, посоліть і перемішайте.
4. Шматочки хліба намажте масою.
5. З шинки виріжте гуртки і вушка для свинок. З яловичини менші кола - для п'ятачка.
6. Прикрасьте у вигляді свинок.
7. Щасливого Нового року!