Рецепт «Олів'є» на Новий рік у вигляді свинки фото

«Олів'є» на Новий рік у вигляді свинки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Ковбаса
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Святковий обід, Новий рік
Салати, Салат олів'є

У нашій родині цей салат займає почесне місце на святковому столі кожен Новий рік! І завжди користується попитом, незважаючи на достаток нових страв. В цьому році я подам його у вигляді милої свинки!

Рецепт "олів'є" у мене базовий, саме такий прижився в нашій сім'ї. Хтось додає ріпчасту цибулю або варену моркву, а кому-то взагалі подобається зі свіжими огірками, а не з маринованими. Це абсолютно справа смаку, яке абсолютно не завадить прикрасити салат і догодити рожевої господині року з п'ятки! А як приготувати "олів'є" на Новий рік Свині розповім в покроковому рецепті.

  • Картопля - 5 штук
  • Яйце - 5 штук
  • Огірки мариновані - 4-5 штук
  • Варена ковбаса - 300 грам (можна варене м'ясо)
  • Горошок консервований - 350-400 грам
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Маслини - 2 штуки (для декору)
Картопля, яйця, ковбасу і огірки наріжте невеликими кубиками. З'єднайте все в мисці разом з горошком.
Смачного!

Схожі рецепти