«Олів'є» на Новий рік у вигляді свинки
(покроковий рецепт з фото)
У нашій родині цей салат займає почесне місце на святковому столі кожен Новий рік! І завжди користується попитом, незважаючи на достаток нових страв. В цьому році я подам його у вигляді милої свинки!
Рецепт "олів'є" у мене базовий, саме такий прижився в нашій сім'ї. Хтось додає ріпчасту цибулю або варену моркву, а кому-то взагалі подобається зі свіжими огірками, а не з маринованими. Це абсолютно справа смаку, яке абсолютно не завадить прикрасити салат і догодити рожевої господині року з п'ятки! А як приготувати "олів'є" на Новий рік Свині розповім в покроковому рецепті.
- Картопля - 5 штук
- Яйце - 5 штук
- Огірки мариновані - 4-5 штук
- Варена ковбаса - 300 грам (можна варене м'ясо)
- Горошок консервований - 350-400 грам
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Маслини - 2 штуки (для декору)
Картопля, яйця, ковбасу і огірки наріжте невеликими кубиками. З'єднайте все в мисці разом з горошком.
Смачного!