Салат «Олів'є» у вигляді півня
(покроковий рецепт з фото)
Хочеться порадувати гостей новорічним смачним салатом. А який Новий Рік без "олів'є"? У рік півня актуальним буде "олів'є" у вигляді винуватця торжества! Отже, дивіться що у мене вийшло…
Приготувати салат "олів'є" не складно, а щоб здивувати гостей доведеться включити фантазію. Уявіть, яким ви хочете бачити салат - і вперед! В "олів'є" я кладу шинку, але це не обов'язково, салат смачним вийде з вареним або копченим курячим м'ясом, можна взяти молочну ковбаску. Але з шинкою соковитіше і яскравіше салат.
Дивіться, як приготувати салат "олів'є" у вигляді півня. Отже, приступимо!
- Шинка - 300 грам
- Картопля - 3 штуки
- Яйце - 5 штук
- Горошок - 200 грам
- Огірок квашений - 3 штуки
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Морква - 1 штука (для оформлення салату)
- Лук-Schnitt повідомив AFP - 1 пучок (для оформлення салату)
- Маслини без кісточки - 1-2 штук (для оформлення салату)
Картопля поріжте дрібними кубиками.
Шинку порізати кубиками.
Відокремте три білка для прикраси салату, інші яйця поріжте кубиками. Заправте салат майонезом, приправити сіллю, поперчіть. Перемішайте.
Білок натріть на дрібній тертці, задекоріруйте їм салат.
Останній штрих - прикраси півника. Відвареної морквою оформите гребінець, дзьобик, крильце, ніжки. Маслинами і цибулею оформите хвіст. Око - горошина. Салат "олів'є" на увазі півня готовий! З наступаючим!