Рецепт «Оселедець під шубою» на Новий рік у вигляді свинки фото

«Оселедець під шубою» на Новий рік у вигляді свинки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Оселедець
На святковий стіл, Фуршет
Салати

Підбираєте смачні салати на Новий рік? Хочу нагадати про шикарному і самому традиційним святковому салаті - "оселедець під шубою" . Знайома закуска в оригінальній подачі, прикрасить Ваш новорічний стіл.

Є кілька варіантів приготування цієї салату. Сьогодні я покажу вам як приготувати цю страву натер все інгредієнти на тертці. Салат в такій подачі виходить не тільки дуже смачний, але і неймовірно ніжний! А святкове оформлення зробить його гідним будь-якого столу. Пропоную приготувати "оселедець під шубою" на новий рік, всі подробиці в моєму покроковому рецепті.

  • Оселедець - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук (відвареної в мундирі)
  • Буряк - 2-3 штук (варена)
  • Яйце - 4 штуки (варені)
  • Морква - 1 штука (варена)
  • Цибуля - 1 штука
  • Майонез - 150-200 грам
  • Сіль - За смаком
Буряк, картопля і морква очистіть і натріть на крупній тертці. У яєць відокремте білки від жовтків і також натріть на тертці (жовтки поки приберіть в сторону, вони знадобляться трохи пізніше).
Тепер починаємо збирати салат. Кожен шар Промазуємо майонезом і подсаливаем за смаком. Шари викладаємо у формі прямокутника, одна частина якого повинна бути трохи ширше протилежної, тобто. Відповідно вже, де буде знаходитися голова майбутньої свинки і ширше, там де буде задня частина. Першим шаром кладемо картопля.
Цибуля шар.
Шар білків.
Змастіть буряк майонезом, ложкою пройдіться по краях і зверху, намічаючи майбутню свинку, потім приберіть салат в холодильник до подачі.
Перед подачею натріть на дрібній тертці жовток і обсипте їм салат з усіх боків. Із залишків буряків виріжте вушка, п'ятачок і хвостик, оформите блюдо у вигляді свинки. "оселедець під шубою" на Новий рік готова.

Схожі рецепти