Оселедець під шубою у вигляді рулету
(покроковий рецепт з фото)
Такого ви ще не їли! Я вам розповім зараз, як приготувати оселедець під шубою у вигляді рулету! Таке ласощі ваші гості точно запам'ятають надовго, адже це і смачно, і ситно, і дуже красиво виглядає!
Хто ж відязикаться від такої смакоти? Особисто я просто обожнюю цей салат ще з дитинства, і лише коли вже в дорослому віці стала краще розуміти, що з себе представляє правильне харчування і поєднання інгредієнтів, раптово відкрила, що цей салат ідеальний в плані співвідношення білків і вуглеводів! правда, тим, хто на дієті, все-таки рекомендую майонез і сирок замінити чимось іншим, а в іншому - пробуйте!
- Майонез - 150 грам
- Желатин - 10 грам
- Картопля відварна - 2 штуки
- Морква відварна - 1 штука
- Буряк відварна - 2 штуки
- Оселедець слабосолона - 1 штука
- Плавлений сирок - 2 штуки
1. Відваримо і остудити картоплю, морквину і буряк. Желатин замочити в 1/4 склянці води. Коли набубнявіє, розтопити на водяній бані і втрутитися в майонез. На столі розкладемо харчову плівку і шарами укладемо салат. Спочатку відварну буряк трьом на тертці, додамо в неї 4 ст. L. Майонез, тертий сирок з майонезом, і далі - терту картоплю з майонезом.
2. Далі морквину теж трьом на тертці, змішаємо з майонезом і викладаємо зверху. І увінчує цю композицію шматочками оселедця без кісточок. Далі акуратно згортаємо рулет.
3. Цей рулет потрібно щільно закручуємо в плівку і поміщаємо в холодильник хоча б на 3-4 годину. Щоб не "розповзався", я на нього ставлю невеликий гніт.
4. Потім дістаємо, звільняємо від плівки і нарізаємо. І ось він, красивий рулет готовий!