Рецепт Сніданок «хвіст павича» фото

Сніданок «хвіст павича»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Фуршет

Варіант легкої овочевої закуски до шашлику або просто смаженого м'яса. Ошатна святкова атмосфера закуски прикрасить будь-який прийом їжі. Дивимося рецепт.

Приготуйте закуску "павлиний хвіст" . Виглядає вона чудово, добре підійде до будь-якого смаженого або печеного м'яса. До речі, баклажани можна запекти і на грилі.

  • Баклажан - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Маслини без кісточок - 3/4 склянки
  • Зелень будь-яка - 1 пучок
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, чорний перець - За смаком
шведський
2. Баклажан нарізаємо кружечками завтовшки не більше 1 см.
шведський
4. Деко застилає пергаментом або фольгою. Змащуємо маслом. Викладаємо баклажани, змащуємо їх маслом оливковою і відправляємо в духовку на 15-20 хвилин при 200 градусах, запікаємо.
шведський
6. Огірок ріжемо тонкими кружечками.
шведський
8. Готові баклажани виберіть з дека.
шведський
10. На огірок викладаємо половинки оливок. Прикрашаємо все листочками петрушки. Сніданок готовий! Можна зверху побризкати оливковою олією з часником. Приємного!

Схожі рецепти