Сніданок «хвіст павича»
(покроковий рецепт з фото)
Варіант легкої овочевої закуски до шашлику або просто смаженого м'яса. Ошатна святкова атмосфера закуски прикрасить будь-який прийом їжі. Дивимося рецепт.
Приготуйте закуску "павлиний хвіст" . Виглядає вона чудово, добре підійде до будь-якого смаженого або печеного м'яса. До речі, баклажани можна запекти і на грилі.
- Баклажан - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Маслини без кісточок - 3/4 склянки
- Зелень будь-яка - 1 пучок
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль, чорний перець - За смаком
2. Баклажан нарізаємо кружечками завтовшки не більше 1 см.
4. Деко застилає пергаментом або фольгою. Змащуємо маслом. Викладаємо баклажани, змащуємо їх маслом оливковою і відправляємо в духовку на 15-20 хвилин при 200 градусах, запікаємо.
6. Огірок ріжемо тонкими кружечками.
8. Готові баклажани виберіть з дека.
10. На огірок викладаємо половинки оливок. Прикрашаємо все листочками петрушки. Сніданок готовий! Можна зверху побризкати оливковою олією з часником. Приємного!