Рецепт Сніданок «хвіст павича» фото

Сніданок «хвіст павича»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 35 хв.

Варіант легкої овочевої закуски до шашлику або просто смаженого м'яса. Ошатна святкова атмосфера закуски прикрасить будь-який прийом їжі. Дивимося рецепт.

Опис приготування:

Приготуйте закуску"Павлиний хвіст" . Виглядає вона чудово, добре підійде до будь-якого смаженого або печеного м'яса. До речі, баклажани можна запекти і на грилі.

  • Баклажан - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Маслини без кісточок - 3/4 склянки
  • Зелень будь-яка - 1 пучок
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, чорний перець - За смаком
шведський & Quot; хвостосховища Pavliniy
1. Для закуски знадобляться тільки свіжі овочі і зелень. Все вимити й обсушити серветкою.
шведський & Quot; хвостосховища Pavliniy
2. Баклажан нарізаємо кружечками завтовшки не більше 1 см.
шведський & Quot; хвостосховища Pavliniy
3. Солимо й залишаємо пустити сік на 10 хвилин. Потім підсушують серветкою.
шведський & Quot; хвостосховища Pavliniy
4. Деко застилає пергаментом або фольгою. Змащуємо маслом. Викладаємо баклажани, змащуємо їх маслом оливковою і відправляємо в духовку на 15-20 хвилин при 200 градусах, запікаємо.
шведський & Quot; хвостосховища Pavliniy
5. Поки печуться баклажани, підготуємо інші продукти. Маслини наріжемо на половинки уздовж.
шведський & Quot; хвостосховища Pavliniy
6. Огірок ріжемо тонкими кружечками.
шведський & Quot; хвостосховища Pavliniy
7. Помідор ріжемо кружечками. Промокніть кружечки паперовою серветкою.
шведський & Quot; хвостосховища Pavliniy
8. Готові баклажани виберіть з дека.
шведський & Quot; хвостосховища Pavliniy
9. Беремо велике блюдо і починаємо збірку закуски. Кладемо в вигляді хвоста павича кружечки баклажанів, зверху кільця помідорів, далі огірок.
шведський & Quot; хвостосховища Pavliniy
10. На огірок викладаємо половинки оливок. Прикрашаємо все листочками петрушки. Сніданок готовий! Можна зверху побризкати оливковою олією з часником. Приємного!

Схожі рецепти