Сморчки со сливками
(покроковий рецепт з фото)
Просте і в той же час дуже ситне блюдо з зморшків. Грибочки обсмажуються на сковороді і заливаються вершками, також присутній цибулю і твердий сир зі спеціями. Пальчики оближете!
Перед вами простий рецепт приготування зморшків з вершками. Чисті грибочки відварюємо в підсоленій воді, потім смажимо цибулю на одній сковороді, а на другой сморчки, змішуємо інгредієнти, солимо і перчимо до смаку. Заливаємо все вершками і посипаємо сиром, tusim. При подачі посипаємо зеленню. Хай щастить!
- Сморчки - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершки - 1 Склянка
- Вершкове масло - За смаком
- Олія соняшникова - За смаком
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Ретельно промийте гриби, видаліть з них все сміття і поріжте. Відваріть сморчки в підсоленій воді 20 хвилин.
Обсмажуємо цибулю до золотистої скоринки на рослинній олії.
На іншій сковороді на вершковому маслі обсмажуємо гриби, додаємо до них цибулю. Сіль і перець за смаком.
Вливаємо на сковороду вершки, присипаємо тертим сиром, перемішуємо і тушкуємо до готовності.
Готову страву присипаємо зеленню. Смачного!