Сморчки в сметане
(покроковий рецепт з фото)
Сморчки, смажені в сметані, - справжній грибний делікатес для тих, хто любить поласувати дарами природи. Ця страва ідеально з картоплею відварною або пюре, також підійдуть макарони.
Вашій увазі класичний рецепт приготування зморшків в сметані. Ця страва я готував з так званого грибного асорті - з строчка гігантського і зморшкові шапочок. Вийшло дуже смачно. Якщо ви любитель спецій, можна додатково додати чогось гостренького. Ідеальним гарніром буде картопля в будь-якому вигляді. Хай щастить!
- Сморчки - 1 кілограм
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Гриби промийте і очистіть від лісового сміття.
Двічі відварюємо в підсоленій воді 15 хвилин, щоразу змінюючи воду.
Обсмажуємо гриби на рослинній олії.
Коли сморчки покриються золотистою скоринкою, додайте сметану, перемішайте і смажте до готовності. Сіль і перець за смаком.
Смачного!