Сморчки, смажені з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Простий і ситний обід - це коли без особливих зусиль готуєш щось смачненьке. Ділюся з вами рецептом смажених з картоплею зморшків. Ну просто пальчики оближеш!
До вашої уваги простий рецепт приготування зморшків, смажених з картоплею. Вам будуть потрібні такі інгредієнти: сморчки, картопля, масло рослинне, цибуля ріпчаста, зелень. При подачі на стіл прикрасьте блюдо дрібно порізаною зеленню. Дуже смачно, якщо полити грибочки сметаною. Хай щастить!
- Сморчки - 400 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Зморшки промиваємо і очищаємо. Потім відварюємо в підсоленій воді 15 хвилин.
Лук моєму, чистим, ріжемо півкільцями. Обсмажуємо на рослинному маслі, до золотистого кольору.
Додаємо порізані сморчки, смажимо ще 5 хвилин, потім кладемо картоплю і смажимо до готовності. Сіль і перець за смаком.
При подачі прикрасьте блюдо дрібно нарізаною зеленню. Смачного!