Рецепт Сметанно-сирний крем для торта фото

Сметанно-сирний крем для торта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Молочні продукти, Сир
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Десерти

Крем зі сметани і сиру - відмінний варіант для приготування тортів чи тістечок. Пишний, ніжний і дуже смачний, він відмінно тримає форму. Тому їм можна і прикрашати торти, а не тільки перешаровуються.

Такий крем готується дуже просто і швидко, але потрібно пам'ятати про деякі нюанси. Сметана повинна бути дуже жирною, інакше при збиванні крем стане рідким. Іноді сметани жирністю 30% і вище немає в магазинах. Тоді потрібно зробити наступне. Купуйте сметану жирністю 15-20%, викладіть в сито з марлею, накрийте кришкою і дайте постояти в холоді 7-8 годин, а краще ніч. Ви отримаєте дуже густу сметану. Вихід такої продукції з 350 грам магазинної складе 200 грам. Сир беріть теж не дуже сухий і без крупинок. Цукрову пудру в крем додавайте до смаку.

  • Крем - 200 грам(30% жирності)
  • Сир - 300 грам(5-9% жирності)
  • Цукрова пудра - 4-5 Ст. Ложок
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
сметанно-сирний крем для торта - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування крему.
сметанно-сирний крем для торта - фото крок 2
У миску викладіть сир.
сметанно-сирний крем для торта - фото крок 3
Додайте сметану.
сметанно-сирний крем для торта - фото крок 4
Додайте цукрову пудру і ванільний цукор.
сметанно-сирний крем для торта - фото крок 5
За допомогою міксера збийте крем до пишної, щільної консистенції.
сметанно-сирний крем для торта - фото крок 6
Сметанно-сирний крем готовий. Можна перешаровуються торти.

Схожі рецепти