Сметанно-сирний крем для торта
(покроковий рецепт з фото)
Крем зі сметани і сиру - відмінний варіант для приготування тортів чи тістечок. Пишний, ніжний і дуже смачний, він відмінно тримає форму. Тому їм можна і прикрашати торти, а не тільки перешаровуються.
Такий крем готується дуже просто і швидко, але потрібно пам'ятати про деякі нюанси. Сметана повинна бути дуже жирною, інакше при збиванні крем стане рідким. Іноді сметани жирністю 30% і вище немає в магазинах. Тоді потрібно зробити наступне. Купуйте сметану жирністю 15-20%, викладіть в сито з марлею, накрийте кришкою і дайте постояти в холоді 7-8 годин, а краще ніч. Ви отримаєте дуже густу сметану. Вихід такої продукції з 350 грам магазинної складе 200 грам. Сир беріть теж не дуже сухий і без крупинок. Цукрову пудру в крем додавайте до смаку.
- Крем - 200 грам(30% жирності)
- Сир - 300 грам(5-9% жирності)
- Цукрова пудра - 4-5 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти для приготування крему.
У миску викладіть сир.
Додайте сметану.
Додайте цукрову пудру і ванільний цукор.
За допомогою міксера збийте крем до пишної, щільної консистенції.
Сметанно-сирний крем готовий. Можна перешаровуються торти.