Рецепт Сирний мус для торта фото

Сирний мус для торта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Сир, Журавлина
На полуденок, На сніданок
Десерти, Мус

Якщо хочете приготувати красиву, ніжну і легку начинку для торта, то обов'язково зверніть увагу на цей рецепт. Упевнений, вам сподобається.

Торт приготуйте за своїм рецептом або придбайте готові коржі. Також підготуйте вершковий крем і фруктовий джем для прикраси торта. Коли це буде готово, можна приступити до начинки у вигляді сирного мусу.

1. Желатин замочити в невеликій кількості холодної води, потім відіжміть і розпустіть в гарячому соку.

2. Журавлину промийте і дайте стекти зайвої рідини. Потім подрібніть ягоди в блендері в пюре.

3. Додайте до ягідному пюре цукор, сир і желатин. Перемішайте.

4. Збийте вершки і також введіть їх в мус. Добре розмішайте до отримання однорідної маси.

Перед застосуванням, злегка остудіть мус в холодильнику протягом 15-20 хвилин. Потім використовуйте для начинки торта. Готовий торт поставте в холодильник на кілька годин, щоб начинка добре застигла. Смачного!


  • Сир - 500 грам
  • Журавлина - 400 грам
  • Желатин - 15 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Вершки - 400 мілілітрів
  • Сік журавлини - 75 мілілітрів
Торт приготуйте за своїм рецептом або придбайте готові коржі. Також підготуйте вершковий крем і фруктовий джем для прикраси торта. Коли це буде готово, можна приступити до начинки у вигляді сирного мусу.

1. Желатин замочити в невеликій кількості холодної води, потім відіжміть і розпустіть в гарячому соку.

2. Журавлину промийте і дайте стекти зайвої рідини. Потім подрібніть ягоди в блендері в пюре.

3. Додайте до ягідному пюре цукор, сир і желатин. Перемішайте.

4. Збийте вершки і також введіть їх в мус. Добре розмішайте до отримання однорідної маси.

Перед застосуванням, злегка остудіть мус в холодильнику протягом 15-20 хвилин. Потім використовуйте для начинки торта. Готовий торт поставте в холодильник на кілька годин, щоб начинка добре застигла. Смачного!

Схожі рецепти