Сирний мус для торта
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете приготувати красиву, ніжну і легку начинку для торта, то обов'язково зверніть увагу на цей рецепт. Упевнений, вам сподобається.
Торт приготуйте за своїм рецептом або придбайте готові коржі. Також підготуйте вершковий крем і фруктовий джем для прикраси торта. Коли це буде готово, можна приступити до начинки у вигляді сирного мусу.
1. Желатин замочити в невеликій кількості холодної води, потім відіжміть і розпустіть в гарячому соку.
2. Журавлину промийте і дайте стекти зайвої рідини. Потім подрібніть ягоди в блендері в пюре.
3. Додайте до ягідному пюре цукор, сир і желатин. Перемішайте.
4. Збийте вершки і також введіть їх в мус. Добре розмішайте до отримання однорідної маси.
Перед застосуванням, злегка остудіть мус в холодильнику протягом 15-20 хвилин. Потім використовуйте для начинки торта. Готовий торт поставте в холодильник на кілька годин, щоб начинка добре застигла. Смачного!
- Сир - 500 грам
- Журавлина - 400 грам
- Желатин - 15 грам
- Цукор - 200 грам
- Вершки - 400 мілілітрів
- Сік журавлини - 75 мілілітрів
1. Желатин замочити в невеликій кількості холодної води, потім відіжміть і розпустіть в гарячому соку.
2. Журавлину промийте і дайте стекти зайвої рідини. Потім подрібніть ягоди в блендері в пюре.
3. Додайте до ягідному пюре цукор, сир і желатин. Перемішайте.
4. Збийте вершки і також введіть їх в мус. Добре розмішайте до отримання однорідної маси.
Перед застосуванням, злегка остудіть мус в холодильнику протягом 15-20 хвилин. Потім використовуйте для начинки торта. Готовий торт поставте в холодильник на кілька годин, щоб начинка добре застигла. Смачного!