Кавовий мус для торта
(покроковий рецепт з фото)
Це рецепт з приготування ніжного кавового мусу для торта. Даний мус виходить повітряним, просто тане в роті. Їм відмінно змастити коржі, також кавовий мус ідеально підходить для верхнього шару.
Якщо у вас є вже готові коржі, то вам просто необхідний цей рецепт, де розказано, як приготувати кавовий мус для торта. Даний мус відмінно підходить для будь-яких коржів, також їм відмінно змащувати верхній шар торта. Цей мус можна подати по одній і як самостійний десерт в прозорих келихах.
- Rikotta - 300 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Розчинна кава - 3 Ст. Ложки
1) всі інгредієнти: rikotta, цукор і кава збийте в блендері.
2) збивайте приблизно 4-5 хвилин на високій швидкості. Необхідно отримати однорідну масу, де з повним розчиненням цукру.
3) Кавовий мус для торта готовий. Розкладіть по ємностей, зберігайте в холодильнику.