Рецепт Кавовий мус для торта фото

Кавовий мус для торта
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Сир , Рікотта
Пісні страви , Веганські страви
На швидку руку
Десерти , Мус
Кількість порцій: 10
Час приготування: 10 хв.

Це рецепт з приготування ніжного кавового мусу для торта. Даний мус виходить повітряним, просто тане в роті. Їм відмінно змастити коржі, також кавовий мус ідеально підходить для верхнього шару.

Опис приготування:

Якщо у вас є вже готові коржі, то вам просто необхідний цей рецепт, де розказано, як приготувати кавовий мус для торта. Даний мус відмінно підходить для будь-яких коржів, також їм відмінно змащувати верхній шар торта. Цей мус можна подати по одній і як самостійний десерт в прозорих келихах.

  • Rikotta - 300 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Розчинна кава - 3 Ст. Ложки
кавовий мус для торта - фото крок 1
1) всі інгредієнти: rikotta, цукор і кава збийте в блендері.
кавовий мус для торта - фото крок 2
2) збивайте приблизно 4-5 хвилин на високій швидкості. Необхідно отримати однорідну масу, де з повним розчиненням цукру.
кавовий мус для торта - фото крок 3
3) Кавовий мус для торта готовий. Розкладіть по ємностей, зберігайте в холодильнику.

Схожі рецепти