Кавовий мус
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт дуже смачного мусу з нотками фундука і лікеру. Якщо ви без розуму від кави, такий десерт вам обов'язково сподобається. Читайте швидше, як приготувати кавовий мус!
Поєднання фундука, солодкого лікеру і кавових ноток в ніжному вершковому мусі просто ідеально. Приготувавши цей чудовий десерт, ви відразу ж підете в світ смакового насолоди. Готувати довго і болісно вам не доведеться: час приготування займе лише 30 хвилин. Мус виходить дуже ситним, але в святкові дні можна дозволити собі кавово-шоколадний свавілля!
- Кава еспресо - 1 Склянка
- Цукор - ¾ Склянок
- Вершки 33% - 2 склянки
- Лікер (горіховий) - 3 Ст. Ложки
- Яєчний жовток - 3 штуки
- Funduk (для прикраси) - За смаком
1
Вершки гарненько збийте і поставте в холодильник.
2
Заваріть каву з цукром і охолодіть.
3
Збийте яєчні жовтки разом з цукром. Потім тонкою цівкою влийте охолоджений кава і горіховий лікер. Перемішайте.
4
Додайте збиті вершки в суміш, знову перемішайте все до однорідного стану.
5
В улюблені келихи або чашки розлийте ароматний кавовий мус. Поставте в холодильник на пару годин.
6
Для прикраси злегка обсмажте фундук (не забудьте його подрібнити).
7
Збитими вершками, подрібненими горіхами і зернами кави прикрасьте застиглий мус. Подавайте його холодним. Смачного!