Рецепт Малиновий мус для торта фото

Малиновий мус для торта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Малина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Мус
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Мої діти люблять все десерти, в яких присутня желатин. Тому я знаю далеко не один рецепт таких страв. Наприклад, сьогодні ви дізнаєтеся про те, як приготувати малиновий мус для торта.

Опис приготування:

Даний мус вдало поєднується з класичним бісквітним коржем. Для того щоб торт вийшов, заздалегідь спечіть основу, дайте їй охолонути, а потім промажте мусом і приберіть в холодильник до повного застигання. Десерт буде з кислинкою і насиченим смаком, оскільки він буде на йогурті і з вершками. Повинно бути дуже смачно.

  • Йогурт - 500 грам
  • Малина - 200 грам
  • Желатин - 20 грам
  • Вода - 100 грам
  • Вершки 33% - 300 грам
  • Цукрова пудра - 50 грам
малиновий мус для торта - фото крок 1
Малину помістіть в блендер і подрібніть. Приберіть її в каструльку разом з водою і желатином на плиту. На повільному вогні розчиніть желатин в суміші.
малиновий мус для торта - фото крок 2
У міксері збийте йогурт, додайте до нього малиновий сироп. Все перемішайте.
малиновий мус для торта - фото крок 3
Збийте вершки міксером до утворення м'яких піків, всипаючи цукрову пудру. Потім змішайте лопаткою вершки і малиновий сироп.
малиновий мус для торта - фото крок 4
Мус готовий! Залишається лише поставити його в холодильник для застигання.

Схожі рецепти