Малиновий мус для торта
(покроковий рецепт з фото)
Мої діти люблять все десерти, в яких присутня желатин. Тому я знаю далеко не один рецепт таких страв. Наприклад, сьогодні ви дізнаєтеся про те, як приготувати малиновий мус для торта.
Даний мус вдало поєднується з класичним бісквітним коржем. Для того щоб торт вийшов, заздалегідь спечіть основу, дайте їй охолонути, а потім промажте мусом і приберіть в холодильник до повного застигання. Десерт буде з кислинкою і насиченим смаком, оскільки він буде на йогурті і з вершками. Повинно бути дуже смачно.
- Йогурт - 500 грам
- Малина - 200 грам
- Желатин - 20 грам
- Вода - 100 грам
- Вершки 33% - 300 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
Малину помістіть в блендер і подрібніть. Приберіть її в каструльку разом з водою і желатином на плиту. На повільному вогні розчиніть желатин в суміші.
У міксері збийте йогурт, додайте до нього малиновий сироп. Все перемішайте.
Збийте вершки міксером до утворення м'яких піків, всипаючи цукрову пудру. Потім змішайте лопаткою вершки і малиновий сироп.
Мус готовий! Залишається лише поставити його в холодильник для застигання.