Рецепт Мус малиновий фото

Мус малиновий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Малина
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Десерти , Мус
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мус з малини не тільки смачний і красивий. Він ще й дуже корисний. Завдяки мінімальній термообробці, малина збереже всі вітаміни і корисні речовини.

Опис приготування:

Малиновий мус готується дуже швидко і легко. Збийте білки в піну, додайте збиту з цукром малину і замочений заздалегідь желатин. Отриману суміш добре збийте, розлийте по формах і подайте на стіл. При подачі можна прикрасити ягодами малини і свіжою м'ятою. Смачного!

  • Малина - 200 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Яєчні білки - 2 штуки
мус малиновий - фото крок 1
Щоб желатин набряк, залийте його водою.
мус малиновий - фото крок 2
Малину змішайте з цукром.
мус малиновий - фото крок 3
І збийте її в пюре за допомогою блендера.
мус малиновий - фото крок 4
Окремо збийте яєчні білки.
мус малиновий - фото крок 5
І додайте до них малинове пюре і желатин. Ретельно збийте отриману суміш, розлийте по формах і подайте на стіл. При подачі можна прикрасити ягодами малини і свіжою м'ятою.

Схожі рецепти