Мус малиновий
(покроковий рецепт з фото)
Мус з малини не тільки смачний і красивий. Він ще й дуже корисний. Завдяки мінімальній термообробці, малина збереже всі вітаміни і корисні речовини.
Малиновий мус готується дуже швидко і легко. Збийте білки в піну, додайте збиту з цукром малину і замочений заздалегідь желатин. Отриману суміш добре збийте, розлийте по формах і подайте на стіл. При подачі можна прикрасити ягодами малини і свіжою м'ятою. Смачного!
- Малина - 200 грам
- Цукор - 150 грам
- Желатин - 10 грам
- Яєчні білки - 2 штуки
Щоб желатин набряк, залийте його водою.
Малину змішайте з цукром.
І збийте її в пюре за допомогою блендера.
Окремо збийте яєчні білки.
І додайте до них малинове пюре і желатин. Ретельно збийте отриману суміш, розлийте по формах і подайте на стіл. При подачі можна прикрасити ягодами малини і свіжою м'ятою.