Рецепт Малиновий джем без кісточок фото

Малиновий джем без кісточок
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Ягоди, Малина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На швидку руку, Літні
Солодке, Джеми, Заготовки

Якщо ви вирішили зробити смачні солодкі заготовки на зиму, то скористайтеся цим рецептом і дізнайтеся, як приготувати малиновий джем без кісточок, який збереже в собі цілий джерело вітамінів.

Перед вами відмінний рецепт малинового джему без кісточок, який готується дуже швидко і без особливих зусиль. Малиновий джем - прекрасний продукт. Він не тільки смачний, але і дуже корисний. Його істотний недолік - дрібні кісточки. У цьому рецепті є прекрасний рада, як легко їх позбутися.

Коли ви будете взимку відкривати баночки, то з задоволенням насолодитеся смаком і ароматом малини.

  • Малина - 750 грам
  • Цукор - 500 грам
 Малиновий джем без кісточок - фото крок 1
Підготуйте ягоди і цукор. Ягоди переберіть, зіпсовані не повинні потрапити в джем.
 Малиновий джем без кісточок - фото крок 2
Пробийте малину занурювальним блендером.
 Малиновий джем без кісточок - фото крок 3
Повинна вийти однорідна густа маса.
 Малиновий джем без кісточок - фото крок 4
Процідіть малинове пюре спочатку через марлю, потім через сито, щоб видалити всі кісточки. Кісточки не викидайте, я в кінці рецепта розповім, куди їх можна застосувати з користю.
 Малиновий джем без кісточок - фото крок 5
Перелийте пюре в антипригарним тару, також підійде каструля з нержавіючої сталі. Додайте цукор, перемішайте. Доведіть джем до кипіння, знімайте пінку, варите 10 хвилин.
 Малиновий джем без кісточок - фото крок 6
Джем готовий. Розлийте його по стерильним сухим банкам і закатати. Зберігайте в прохолодному місці.
 Малиновий джем без кісточок - фото крок 7
Тепер про кісточках. Свіжі малинові кісточки залийте чистою холодною водою джерельною або фільтрованої (близько літра). Додайте пару ложок цукру, перемішайте. Через хвилин 5-7 відцідити від кісточок отриманий морс. Пийте охолодженим корисний і смачний напій!

Схожі рецепти