Рецепт Варення з малини (джем без кісточок)

Рецепт Варення з малини (джем без кісточок)
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Малина ароматна і смачна, але ось кісточки часом дуже заважають, особливо це стосується заготовок. У моєму арсеналі є класний варіант, як приготувати варення з малини (джем без кісточок). ділюся!

опис приготування:

цей рецепт, звичайно, займе трохи більше часу, ніж звичайна варіння варення, однак результат вас точно порадує. Така заготовка ідеально підійде для десертів, а також напевно сподобається малюкам. Рекомендую рецепт на замітку!

  • малина— 1.2 кілограма
  • цукор— 1 кілограм
  • лимон— 1 штука
1 ягоди вимийте, обсушити і викладіть у жароміцних форму з товстим дном. Накрийте кришкою і відправте в духовку.

2 При температурі 100 градусів прогрійте ягоду близько півгодини, щоб вона стала м'якою і пустила сік.

3 Тепер потрібно протерти малину через дрібне сито, щоб видалити всі кісточки.

4 Викладіть сік з цукром в невеликий сотейник, поставте на вогонь. Додайте сік лимона.

5 На дуже повільному вогні дайте цукру повністю розтанути, а після Уваров трохи варення до потрібної консистенції.

6 Гарячим розлийте по стерилізованим баночках і закатати.

Схожі рецепти

Варення з малини без кісточок

Варення з малини без кісточок

Малинове варення — смачне ласощі, яке люблять практично всі, але є в цій ягоді і один недолік: кісточки від малини постійно застряють в зубах, але ми виправимо це в нашому рецепті. опис приготування: Я думаю, така проблема не раз виникала у кожного, коли кісточки від малини застрявали в яснах ...

читати далі
Малиновий джем без кісточок

Малиновий джем без кісточок

Якщо ви вирішили зробити смачні солодкі заготовки на зиму, то скористайтеся цим рецептом і дізнайтеся, як приготувати малиновий джем без кісточок, який збереже в собі цілий джерело вітамінів. опис приготування: Перед вами відмінний рецепт малинового джему без кісточок, який готується дуже швид...

читати далі
Джем з чорносливу без кісточок на зиму

Джем з чорносливу без кісточок на зиму

Найсмачніший і ароматний джем на зиму — з чорносливу. Тільки використовувати потрібно сливи сорту "; Угорка ";, інші сливи — кислі на смак і вам буде потрібно дуже багато цукру для нівелювання. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність 0,5 L. Барвистий сливовий джем — ідеал...

читати далі
Сливове варення без кісточок

Сливове варення без кісточок

Смачне сливове варення без кісточок готується кілька днів за таким же принципом, як і інше варення: доводиться до кипіння і знімається з вогню. Якщо зробити густий сироп, то вийде джем. опис приготування: Слива — дуже корисний плід, який вважається дієтичним (з 100 гр продукту припадає лише 30...

читати далі
Варення без кісточок з черешні

Варення без кісточок з черешні

Рецепт приготування варення без кісточок з черешні хоч і вимагає трохи більше часу на підготовку, але зате спростить вам зимові вечори з чаюванням — не треба буде відпльовуватися кісточки з ягід! опис приготування: Це воістину царський варення без кісточок з черешні в домашніх умовах готується...

читати далі