Смажений зефір
(покроковий рецепт з фото)
Багато з нас, напевно, не раз чули про це десерті і замислювалися, як приготувати смажений зефір. Насправді, все настільки просто, що впорається навіть дитина. Хочете спробувати? запам'ятовуйте!
Використовувати для смаження можна абсолютно будь-який вогонь: гриль, багаття або навіть камін, наприклад Дуже зручно, що дерев'яні палички не потрібно заздалегідь замочувати, але можна використовувати і невеликий шампур металевий. Подавати до столу такий зефір можна як окремо, так і доповнивши їм каву, крекери або інші десерти.
- Зефір - За смаком (маршмеллоу)
1. Підготуйте досить довгі дерев'яні палички і нанизати на край по зефірке.
2. Піднесіть до вогню і смажте кілька хвилин, акуратно перевертаючи.
3. Ось такий смажений зефір виходить.
4. Можна помістити його між печивом і подавати до чаю.
Смачного!
Смачного!