Рецепт Смажена печінка фото

Смажена печінка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Запитайте кілька господинь, як приготувати смажену печінку і все будуть ділитися різними рецептами. Я не стану винятком і покажу вам свою варіацію корисного і дуже смачної страви - смаженої печінки.

Опис приготування:

Подавати смажену печінку необхідно гарячої. В цілому блюдо саме по собі дуже ситне і поживне, але я все ж рекомендую до печінки подати гарнір з рису або картопляного пюре. Спробуйте приготувати таку страву у себе вдома і порадуйте себе і своїх близьких.

  • Печінка яловича - 700 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1.5 чайних ложки
  • Перець - За смаком
  • Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
смажена печінка - фото крок 1
Промийте печінку за допомогою друшляка і дайте стекти зайвій воді.
смажена печінка - фото крок 2
Очистіть і наріжте цибулю півкільцями.
смажена печінка - фото крок 3
Розігрійте сковороду, покладіть в неї вершкове масло.
смажена печінка - фото крок 4
Коли масло розтане, надішліть смажитися нарізану цибулю. Смажте його до напівпрозорого стану.
смажена печінка - фото крок 5
Обсмажену цибулю перекладіть на тарілку.
смажена печінка - фото крок 6
Додати сіль, поперчіть і присипте паприкою кожен шматочок печінки, потім панірують у борошні.
смажена печінка - фото крок 7
Обсмажуйте печінка приблизно 2-3 хвилини з кожного боку.
смажена печінка - фото крок 8
Зменшіть вогонь до середнього. Смажена печінка готова, коли вона перестане кровить при проколі. Додайте смажену цибулю і прогрійте протягом декількох хвилин. Готово, смачного!

Схожі рецепти