Смачний вишневий пиріг (оригінальний)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Привіт всім любителям солодких пирогів Сьогодні я розповім, як приготувати смачний вишневий пиріг. Ніжний, ароматний і дуже красивий. Саме таким буде пиріг, приготований за цим рецептом.
Опис приготування:
Тепер вам відомий рецепт смачного вишневого пирога. Він виходить дуже пишним, ароматним, ніжним. Відмінно підійде до чаю, кави і іншим гарячих напоїв. Рекомендую кожній господині хоч раз приготувати його будинку
- Вишня - 1 кілограм
- Вершкове масло - 90 грам
- Цукор - 120 грам
- Ванільний цукор - 16 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
Для початку гарненько промиваємо вишню, видаляємо кісточки і зливаємо сік.
У кухонній машині змішуємо вершкове масло, цукор і ванільний цукор. Збиваємо все разом.
Поступово додаємо яйця, а потім -
Просіяне борошно і розпушувач. Збиваємо все до однорідності.
Просіяне борошно і розпушувач. Збиваємо все до однорідності.
Форму для випікання змащуємо вершковим маслом, потім застилає пергаментом. Рівномірно розподіляємо тісто по поверхні форми.
Розподіляємо поверх тесту вишні і відправляємо пиріг в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, з 50 хвилин.
Смачний вишневий пиріг готовий Приємного апетиту!