Смачний салат з грушами і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Фрукти дають неймовірно широкі можливості для експериментів в кулінарії! Цей рецепт не є складним в приготуванні, в той же час салат виходить дуже ситним, смачним і корисним.
Цей неймовірно легкий і в той же час смачний салат відмінно підійде для вечері або полудня. Його дуже добре готувати влітку і восени, коли фрукти і овочі стиглі. Рекомендую вам викладати такий салат відразу на тарілку, а не перемішувати його в мисці, так як він набагато красивіше виглядає шарами. Груші, карамелізовані в солодкому соусі "чилі", дають дуже приємний пікантний смак. Тому я хочу поділитися з вами тим, як приготувати смачний салат з грушами і м'ясом.
- Груша - 1 штука
- Лук синій - 40 грам
- Indyushatina - 60 грам
- Рукола - 100 грам
- Яйце перепелине - 2 штуки
- Кунжут - 2-3 Ст. Ложок
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Соус "чилі" солодкий - 6-8 чайних ложок
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Жовток курячого яйця - 1 штука
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2-4 Ст. Ложок
1. Наріжте груші тонкими пластинками (без шкірки). Груші на оливковій олії (або соняшниковій) середній Вогні принести повітропроникність (1 хвилин), переверніть і змастіть груші соусом чилі. Обсмажте з обох сторін до карамелізації.
2. Синій цибулю наріжте на тонкі смужки, посипте цукром, збризніть оцтом і трохи потисніть його. Дайте йому замаринувати. Відваріть перепелині яйця, очистіть їх.
3. Індичину підсмажте до золотистої скоринки, розділіть руками на невеликі шматочки.
4. Приготуйте заправку: жовток з гірчицею, оливковою олією, лимонним соком і сіллю збийте, щоб маса стала світлою.
5. Викладіть салат на тарілку: rukkolu, м'ясо, цибуля, потім знову рукколу, грушу, перепелині яйця і знову посипте руколою, цибулею і шматочками м'яса. Посоліть салат і полийте соусом, посипте кунжутом. Смачного!