Салат з грушами і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Легкий вітамінний салат для сніданку або полудня.
Запарте родзинки. Поріжте шматочками яблуко і грушу. Полийте соусом з меду і вершків фрукти. Салат готовий!
- Груша - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Ізюм - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - За смаком
- Мед натуральний - 1 Чайна ложка
- Вершки - 1 Ст. Ложка
- Кориця мелена - 1 щіпка
Підготуємо продукти для салату. Яблуко і грушу потрібно добре вимити.
Ізюм залийте окропом на хвилинку, нехай пропарити, після воду злийте.
До меду налийте трохи вершків. Розмішайте.
Повинен вийти в міру густий соус для фруктів.
Поріжте грушу шматочками, викладіть на тарілку.
Поріжте яблуко, збризніть лимонний соком (щоб воно не потемніло). Викладіть зверху груші.
Розкладіть родзинки.
Полийте соусом фрукти, посипте меленою корицею. Салат готовий!