Шарлотка з грушами і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Можна приготувати всім відому шарлотку з грушами і яблуками. Тільки груші потрібно взяти міцніше, щоб вони не дали багато соку. Інакше шарлотка раскиснет і розповзеться). Буде смачно, але некрасиво!
Шарлотка з грушами і яблуками поки печеться видає дивовижний аромат. Всі збираються на кухні і чекають запрошення на чай. Готовність тесту я перевіряю зубочисткою. Її потрібно увіткнути в пиріг, краще посередині. Якщо зубочистка буде сухою, то шарлотка готова. В середньому шарлотка печеться 35-40 хвилин. Все залежить від форми в якій випікається тісто і характеристик самої духовки. Успіхів і приємного апетиту!
- Яблуко - 2 штуки
- Груша - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 4 штуки
- Ваніль, обкладинка - За смаком
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки (прикраса)
Груші почистити і порізати кубиками.
Яблука порізати.
Яйця збити з цукром.
Вийде густа піна.
Додайте борошно, ванілін, за бажанням корицю і замісіть тісто.
На деко упереміш викладіть груші і яблука, залийте тестом і відразу випікайте 40 хвилин при 180 градусах.
Смачного!